Bedrijfslogo

Onze voertuigen

Huuraanvraag

:
:

Autoverhuur in Leuven

Huur een auto of bestelwagen in de bierhoofdstad van Vlaanderen

Met een huurauto van Avis wordt een bezoek aan de hoofdstad van Vlaams-Brabant en de vele bezienswaardigheden een waar genoegen. Dankzij de centrale ligging van de stad is dit de ideale uitvalsbasis om de omliggende steden in Vlaanderen en Nederland te bezoeken.

Nu reserveren

Autohuur in de universiteitsstad van België

In deze stad is het rijke verleden van de Universiteit nooit ver te zoeken. Overal waar u komt, wordt u begroet door grote groepen vrolijke studenten waardoor u zich tijdens uw bezoek nooit zult vervelen. Dankzij onze diensten rijdt u snel van de universiteit naar het Groot Begijnhof, de St. Pieterskerk en vele van de andere bezienswaardigheden.

Stap in uw huurwagen en ontdek Leuven

Dit is niet alleen de hoofdplaats van de provincie Vlaams-Brabant. Het is ook de toegangspoort tot de toeristische regio's Hageland en de Groene Gordel. Ontdek daarom met uw huurauto van Avis deze verrassende groene omgeving. Een rijke cultuurhistorische achtergrond, de bakermat van de Geuze en Lambik, de woon- en werkplaats van het Brabants trekpaard, de lekkere verleiding van suikerstad Tienen en de witloofstreek rond Kampenhout. Allemaal op een boogscheut rijden. Een bezoek aan deze stad is bovendien niet volledig zonder een bezoek aan een van haar brouwerijen. Waarom nog wachten? Huur een auto of bestelwagen bij ons en vertrek op ontdekkingstocht.

U hoeft de stad niet te verlaten om baat te hebben bij onze diensten. Gebruik uw auto om één van de vele evenementen van de stad te bezoeken. Elk jaar in augustus wordt de stad gevuld met muziek dankzij Marktrock, één van grootste stedelijke muziekfestivals van Europa, met grote internationale en nationale artiesten. Elk paasweekend van vrijdag tot en met maandag vindt ook het Paasfeest plaats, een internationaal folklorefestival dat sinds 1975 wordt georganiseerd voor alle liefhebbers van de volkskunst.

Voor wie het liever wat rustiger aan doet, kan een rondrit rond de vele bezienswaardigheden van de stad de oplossing zijn. Niet te missen zijn de vier abdijen en het kleine en grote begijnhof, de Grote Markt en het Museum M. Op het Fochplein vindt u Fonske, een standbeeld dat een student voorstelt, met in de linkerhand een boek waarin hij leest en in de rechterhand een pint bier, die hij boven zijn hoofd uitgiet. Op de Grote Markt vindt u voornamelijk gebouwen in de befaamde Brabantse gotiekstijl, zoals het monumentale stadhuis, het Tafelrond, de collegiale Sint-Pieterskerk en enkele prachtige gildehuizen. Wie van groen houdt, kan zijn hart ophalen aan de oudste botanische tuin van België in het centrum van de stad, de Kruidtuin, daterend van 1738. Hier kunt u op een oppervlak van ca. 2,2 ha een uitgebreide verzameling kruidachtige planten, bomen, heesters en water- en kuipplanten bewonderen.

Shoppen en dineren in Leuven met uw gehuurde auto

De Diestsestraat en de Bondgenotenlaan zijn de belangrijkste winkelstraten in het centrum van deze mooie stad. Deze straten zijn nu verkeersluw gemaakt, dus u parkeert uw auto van Avis best in één van de vele parkings van de stad. Het enorme aanbod aan winkels is jong en trendy voor elk budget. Elke donderdag kunt u aan avondshopping doen, waarbij u ontspannen tot 8 uur ‘s avonds kunt genieten van uw favoriete winkels.

Als u na al dat winkelen nog tijd en zin hebt, kunt u enkele van de maar liefst 178 restaurants en 241 cafés in de binnenstad uitproberen, waarschijnlijk de grootste concentratie eet- en drankgelegenheden in Vlaanderen. Leuven wordt niet voor niets de “Langste toog van Europa” genoemd. Dit is ook de stad bij uitstek om enkele typische Vlaamse gerechten te proberen, zoals witloof of biersoep. Naar jaarlijkse traditie wordt er in het centrum het culinaire festijn “hapje-tapje” gehouden met showcooking op de Grote Markt en een gastronomisch parcours door de stad.

Het Avis kantoor vindt u in Heverlee. Hier kunt u auto’s en bestelwagens huren als u de stad bezoekt of als u een auto nodig hebt om de omgeving van de stad te bezoeken. Vanuit de stad kunt u met een auto eenvoudig andere steden zoals Brussel, Mechelen of Hasselt bereiken met heel goede verbindingen via de autosnelweg. Of rijd de stad eens uit richting het provinciaal recreatiedomein in Kessel-Lo of het Zoetwaterpark in Oud-Heverlee voor wat groene rust.

Met autoverhuur in Leuven kunt u genieten van speciale aanbiedingen en kortingen op de verhuur van auto’s en bestelwagens met reserveringen via internet.

Een auto huren in St Niklaas

Autoverhuur in het Waasland

De hoofdstad van het Waasland biedt u tal van opties voor een geslaagde city trip. Deze Oost-Vlaamse stad ligt in de buurt van enkele andere interessante locaties, die u allemaal een bezoek kunt brengen met een huurauto van Avis.

Nu reserveren

Ontdek deze cultuurrijke stad

Sint-Niklaas staat bekend om zijn art déco en art nouveau. Verspreid over de stad vindt u een aanzienlijk aantal gebouwen en huizen in deze stijl. Daarnaast zijn er ook een heleboel andere bezienswaardigheden en activiteiten.

De diensten van Avis in Sint-Niklaas

U kunt ons vinden op de Prins Boudewijnlaan, in het uiterste oosten van de stad. Hier kunt u kiezen uit een huurauto of bestelwagen uit onze vloot. Deze bestaat uit verschillende soorten voertuigen, waaronder ook veel nieuwe modellen. Bij de Avis verhuur bieden wij u bovendien een aantal extra’s aan die uw verblijf en uw verplaatsingen in en rond de stad zo aangenaam mogelijk maken. U krijgt bijvoorbeeld de mogelijkheid een GPS-navigatiesysteem te huren, zodat u zonder problemen uw weg vindt van de ene bezienswaardigheid naar de andere.

De Grote Markt is misschien wel het meest bekende kenmerk van de stad. Het beslaat 3,2 ha en is daarmee het grootste marktplein van België. Eén zijde van het plein bestaat bijna volledig uit terrasjes. Hier kunt u iets eten of drinken en genieten van de gezellige sfeer van deze stad. Op de Grote Markt bevindt zich het stadhuis met zijn belforttoren, een mooi voorbeeld van de neogotische bouwstijl. Voor het stadhuis kunt u het beeld van de stadsheilige Sint-Nicolaas bewonderen. Aan deze patroonheilige is ook de prachtige Sint-Nicolaaskerk gewijd, gelegen aan de oostelijke zijde van het plein. In de Stationsstraat, die het station en de Grote Markt verbindt, kunt u de Salons voor Schone Kunsten bezoeken. Dit museum, ingericht in een charmant eclectisch gebouw, geeft u een overzicht van de kunstgeschiedenis van de 16de tot de 20ste eeuw. In het Stedelijk Museum leert u alles over de geschiedenis van de stad en van het Waasland, van prehistorie tot de 21ste eeuw. De tentoonstelling Mercator Digitaal is dan weer wat specifieker. Hier komt u meer te weten over het leven en werk van Gerardus Mercator. Voordien kon u hiervoor terecht in het Mercatormuseum. Ter ere van de 500ste verjaardag van de beroemde Vlaamse cartograaf, instrumentenmaker en graveur werd de tentoonstelling volledig vernieuwd.

Breng een bezoek aan deze levendige stad

Voor een dagje winkelen zit u hier helemaal goed. In het centrum vindt u alles wat u zoekt, maar natuurlijk is deze stad bij shoppers vooral bekend om het Waasland Shopping Center. Dit grootste gelijkvloerse winkelcentrum van België ligt net ten zuiden van de stad en huisvest 140 winkels.

Op de Grote Markt worden vele evenementen georganiseerd, zoals de jaarlijkse Vredefeesten. Dit gratis evenement dat in september plaatsvindt, viert de bevrijding van de stad aan het einde van de Tweede Wereldoorlog en is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de vijf grootste ballonhappenings ter wereld. Wat deze meeting zo speciaal maakt, is het feit dat de heteluchtballons opstijgen op de Grote Markt zelf. Bij andere gelijkaardige evenementen gebeurt dit buiten de stad.

De natuur is hier nooit ver weg. Indien u even wilt ontspannen, kunt u een mooie wandeling maken door het Romain de Vidtspark. Even buiten de stad, op nog geen 5km van de Grote Markt, ligt recreatiepark De Ster. Hier is er bijvoorbeeld het kunstmatige strand en bovendien zijn er in het park ook een minigolf en een grote speeltuin te vinden waar ook uw kinderen zich geen moment zullen vervelen.

U ziet het, in St Niklaas blijft u zeker niet op uw honger zitten en hebt u mogelijkheden genoeg voor een geslaagde vakantie. En mocht u toch uitgekeken zijn in deze levendige stad, dan kunt u een uitstap maken naar Gent of Antwerpen, waar natuurlijk ook heel wat te beleven valt. Sint-Niklaas ligt namelijk centraal tussen deze twee grote Vlaamse steden, die allebei gemakkelijk bereikbaar zijn via de E17. Binnen een halfuur bent u op de Antwerpse Meir of op het Gentse Sint-Pietersplein. Iets minder ver ligt Lokeren, in heel België bekend om de Lokerse Feesten. Tijdens dit tiendaagse festival komen duizenden bezoekers samen om te genieten van de muziek van bekende en minder bekende artiesten. Een huurauto van Avis geeft u de mogelijkheid een heel gevarieerd programma op te stellen, zodat u het meeste kunt halen uit uw verblijf in het Waasland.

Autoverhuur in Oost-Vlaanderen

Een auto huren in Oost-Vlaanderen doet u bij Avis

Avis is vertegenwoordigd in deze provincie met kantoren in Gent en Sint-Niklaas. Maak u dus klaar voor een aangename rit over glooiende heuvels en uitgestrekte polders, langs kronkelende rivieren en kaarsrechte kanalen, bruisende steden en charmante dorpjes.

Nu reserveren

Een provincie voor alle smaken

Van de Vlaamse Ardennen tot het Meetjesland en van het Scheldeland tot de Leiestreek en het Waasland. Oost-Vlaanderen heeft voor elk wat wils en er valt altijd wel wat te beleven. Van kunst en cultuur tot traditionele dorpsfeesten en de opwindende Gentse Feesten.

Autohuur in de Oost-Vlaamse regio’s

Hier is de verveling ver te zoeken! Er zijn voorzieningen om te zwemmem, golfen, bowlen, tennissen of een ritje te paard. Lekkerbekken bezoeken best &eacute&eacuten van de vele brouwerijen of chocoladefabrieken. Geniet van de rust van de prachtige natuur van de streek of stap eens in een luchtballon om het allemaal vanuit een ander perspectief te bekijken.

Ook de kunst en cultuurliefhebbers komen hier absoluut niets te kort, in het Provinciaal Archeologisch Museum in Velzeke kunt u bijvoorbeeld prehistorische en Romeinse vondsten gaan bewonderen. Of u kunt met uw huurauto van Avis naar het SMAK rijden in Gent om versteld te staan van enkele van de belangrijkste moderne kunstwerken van vandaag. Daartussen vindt u musea voor het gekste dat u kunt bedenken. Wat dacht u van een lucifermuseum of een museum gevuld met jukeboxen, wielertruitjes, bierflesjes of stoomtreinen?

Lekker eten en drinken zijn niet weg te denken uit de Vlaamse cultuur. Gezellig tafelen in een aangename sfeer is nu eenmaal één van de favoriete bezigheden, ga daarom aan tafel zitten in één van de exclusieve sterrenrestaurants of probeer een bordje stoofvlees met frieten met een lekker streekbiertje. Oost-Vlaanderen heeft een enorm aanbod aan speciaalbieren en ambachtelijke familiebrouwerijen en veel van de activiteiten zijn dan ook rond dit vloeibare goud georganiseerd. Zo kunt u bierwandelingen maken en volledige bierverblijfsarrangementen reserveren.

Huur daarom snel een auto in één van onze kantoren om te genieten van de bezienswaardigheden en evenementen van deze provincie, of steek de grens over en bezoek West-Vlaanderen, Zeeland in Nederland of Antwerpen voor wat afwisseling.

Werelderfgoed in Oost-Vlaanderen

Op de Lijst van het Immaterieel Cultureel erfgoed van de Mensheid, een 'zusterlijst' van de UNESCO-Werelderfgoedlijst, staan internationale tradities, feesten, dansen, rituelen, verhalen, oude ambachten en geneeswijzen die er cultureel bovenuit steken. Met deze lijst wil Unesco de culturele diversiteit op wereldvlak in beeld brengen en beschermen, en mensen bewust maken van het belang van deze vorm van erfgoed. Met een huurauto van Avis kunt u al de volgende evenementen zonder problemen bereiken op uw eigen tempo.

Aalst Carnaval is het grootste carnavalsfeest van Vlaanderen en wordt jaarlijks gevierd in de drie dagen voorafgaand aan Aswoensdag. Op zondag kunt u met de kinderen heel wat pret beleven aan de kleurrijke carnavalstoet. Op maandag trekt heel Aalst naar de Grote Markt voor de bezemdans van de Aalsterse Gilles, waarmee naar verluidt alle boze geesten uit de stad worden geveegd. Dinsdag trekt de stoet van de Voil Jeanetten door de stap. Hierbij lopen mannen verkleed als vrouwen door de stad met een aantal absurde attributen zoals een vogelkooi, een haring, een bontjas en een kinderwagen. De traditie ontstond omdat de mensen te arm waren om een echt kostuum te maken of kopen en daarom maar de oude kledij van hun vrouwen aantrokken.

Het dubbelfeest Krakelingen en Tonnekensbrand in Geraardsbergen is een van de oudste volksfeesten van België. In de oudste rekening van de stad uit 1393 werden al de kosten voor dit feest vermeld en waarschijnlijk gaat de echte oorsprong terug naar de Keltische tijd om de overgang van de winter in de lente te vieren eind februari. De krakeling is een ringvormig broodje waarvan er ongeveer 10.000 worden gegooid nadat de leiders van de stad een slok wijn hebben gedronken met een levend visje erin.

De Houtem Jaarmarkt wordt elk jaar op en rond 11 november georganiseerd in Sint-Lievens-Houtem en is een grote en populaire winterjaarmarkt met een eeuwenoude bedevaartstraditie uit de Middeleeuwen ter ere van de Heilige Livinus. Jaarlijks bezoeken ongeveer 50.000 mensen de jaarmarkt.

Het Ros Beiaard, de Gildereizen en hun Ommegangen is een schitterend totaalspektakel met meer dan 2000 figuranten dat slechts om de 10 jaar wordt gehouden. Het vertelt het verhaal van het paard in de legende van de vier Heemskinderen, een verhaal uit Frankische tijd dat in de derde eeuw in de vorm van een gedicht op schrift werd gezet.

Autoverhuur van Avis in Aalst

Een auto huren in de stad van het carnaval

Deze stad in Oost-Vlaanderen staat bekend om haar jaarlijkse carnavalsstoet, maar heeft nog veel meer troeven. Met een huurauto uit onze uitgebreide vloot is het mogelijk verschillende activiteiten te combineren.

Nu reserveren

Een stad met veel uitvalswegen

In Aalst zelf valt een heleboel te zien en te beleven. Dankzij de centrale ligging ten opzichte van een aantal grote Vlaamse steden, is ‘Oilsjt’ ook het perfecte startpunt voor een reeks citytrips. De stad ligt bovendien in de vallei van de Dender en heeft daardoor heel wat te bieden aan natuurlijk schoon.

Diensten van Avis in de stad van de ajuin

Het Avis kantoor voor autohuur hier bevindt zich op de Leopoldlaan, het noordoostelijke deel van de ringweg R41 die rond de stad loopt. Hier kunt u een van onze auto’s of bestelwagens huren via Avis Preferred. Daarbij bieden wij u, indien gewenst, een aantal extra’s aan, zoals kinderzitjes voor uw kroost, een GPS-navigatiesysteem en zelfs sneeuwkettingen of een skidrager. Bovendien staan wij in voor hulp bij ongevallen. Zo kunt u zonder zorgen de baan op en kunt u al uw aandacht volledig vestigen op de vele bezienswaardigheden van deze gezellige stad.

Al van oudsher bestaat er een gezonde rivaliteit met Dendermonde, een stad die zo’n 15km ten noorden ligt. Als resultaat, en sinds de bloei van de ajuinteelt in de 19de eeuw, staan de Aalstenaars bekend als ‘ajuinen’. Deze bijnaam was eerst bedoeld als spotnaam, maar nu wordt ze met trots gedragen. Deze volkse anekdote doet misschien vermoeden dat Aalst een stad is met weinig prestige. Toch zijn heel wat bekende Vlamingen er geboren en getogen, zoals schrijver Louis Paul Boon, journaliste Phara de Aguirre, komiek Bert Kruismans, tennisster Sabine Appelmans en tv-figuur Steven Van Herreweghe. De bekendste persoon afkomstig uit deze stad is waarschijnlijk Adolf Daens (1839-1907). Deze priester en politicus zette zich in voor verbetering van de arbeidsomstandigheden en stond samen met zijn broer Pieter aan de grondslag van de Christene Volkspartij, de eerste christendemocratische partij in Belgi&euml. Louis Paul Boon en Adolf Daens zijn tevens tot ereburger benoemd.

Veel meer dan alleen carnaval

Al sinds de middeleeuwen wordt jaarlijks een grote carnavalsstoet georganiseerd op Aswoensdag. Deze optocht en het driedaagse feest dat eraan voorafgaat, hebben een plaatsje gekregen op de Unesco werelderfgoedlijst en weten ieder jaar opnieuw een massa toeschouwers aan te trekken. In dezelfde periode vindt de Winterfoor plaats, die loopt van het weekend voor de carnavalsstoet tot het weekend erna. Op 11 november, de gedenkdag van stadspatroon Sint-Maarten, kunt u urenlang snuisteren op de jaarmarkt. Hetzelfde is mogelijk op de kerstmarkt van begin december tot begin januari. Enkele andere populaire bezienswaardigheden zijn de Sint-Martinuskerk, het Stadhuis, het Landhuis en het begijnhof. Ook aan fietsenthousiasten wordt gedacht, doorheen de stad loopt namelijk de fietsroute Denderende Steden. Deze route bestaat uit verschillende trajecten om uit te kiezen. Het is natuurlijk ook mogelijk zelf een route uit te stippelen langs de Dender of doorheen de heuvels van het Pajottenland en, iets meer naar het oosten, de Vlaamse Ardennen. Een laatste belangrijk evenement is Cirk!, een gratis driedaags circusfestival in de binnenstad waarop zowel jong talent als ervaren artiesten te zien zijn.

Wie graag gaat winkelen, komt in Aalst niets tekort. De stad telt vijf grote winkelstraten, waarvan er drie autovrij zijn. Bijna allemaal monden ze uit op de Grote Markt, dus u kunt daarna gemakkelijk iets gaan drinken in een van de vele caf&eacutes. Zoals gezegd is dit de ajuinstad, wat het niet verwonderlijk maakt dat de ajuin een belangrijke rol speelt in de plaatselijke keuken. Een ander streekgerecht is de vlaai. Deze stevige cake, gemaakt van oud brood, stroop en kaneel, mag niet verward worden met de typisch Limburgse vlaai. Op een zonnige dag kunt u gezellig picknicken of een wandeling maken in het stadspark, dat overgaat in het natuurgebied Osbroek. Nabij de stad liggen bovendien ook nog enkele andere natuurgebieden, bijvoorbeeld Hogedonk, dat beheerd wordt door Natuurpunt.

Voor wie het liever wat verder zoekt, biedt ‘Oilsjt’ een aantal mogelijkheden. De stad ligt op slechts een halfuurtje van twee grote Vlaamse steden: Brussel en Gent. Beide steden zijn gemakkelijk bereikbaar via de E40. Deze snelweg loopt helemaal tot Oostende en dus de Noordzee, indien u een dagje aan de Belgische kust wilt doorbrengen. Een huurauto van Avis geeft u de vrijheid naar hartenlust allerlei activiteiten te combineren naargelang uw voorkeur voor cultuur, shopping, sport of recreatie.

Autoverhuur van Avis in Geel

Een auto huren in de Kempen

Geel is een Kempense stad in het oosten van de provincie Antwerpen. Voor de meesten is dit niet meteen een voor de hand liggende vakantiebestemming. Toch valt hier heel wat te zien en te doen, zowel in de stad als in haar omgeving.

Nu reserveren

Tussen de Kleine en de Grote Nete

De streek wordt gekenmerkt door twee stromen. De Kleine Nete stroomt ten noorden van de stad, de Grote Nete ten zuiden. Deze twee rivieren zorgen voor het mooie landschap waarvoor de Kempen bekend is. Met een huurauto kunt u deze mooie streek komen verkennen.

Avis in de Barmhartige Stede

In ons kantoor voor autohuur kunt u kiezen uit één van de vele auto’s of bestelwagens die onze vloot rijk is. Als u niet bekend bent in de streek, kunt u bij ons ook een GPS-navigatiesysteem huren. Daarmee maakt u het uzelf gemakkelijk en hoeft u nooit bang te zijn verloren te rijden.

Deze stad is vooral gekend op vlak van psychiatrie. Al eeuwenlang komen psychiatrische patiënten hierheen met hoop op genezing. De oorsprong hiervan ligt bij de Heilige Dimpna, de beschermheilige van de stad. Zij zou door haar krankzinnige vader zijn vermoord. Sindsdien is de stad een bedevaartsoord voor geesteszieken. In de loop der eeuwen is een systeem van gezinsverpleging ontwikkeld, waarbij psychiatrische patiënten opgenomen worden in een gezin dat instaat voor hun verzorging. Aan dit systeem dankt de stad haar bijnaam de Barmhartige Stede. Daarnaast werd aan het einde van de 20ste eeuw de Sanokliniek opgericht, die in 2007 werd omgevormd tot het Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum. Tot op de dag van vandaag worden de spreekwoorden “naar Geel gaan” gebruikt met de betekenis “gek worden”. Gezien deze geschiedenis is het niet verbazend dat een aantal bezienswaardigheden in de stad rechtstreeks verbonden zijn met ziekenzorg en psychiatrie. Toch zijn hier ook dingen te zien die hiermee niets te maken hebben.

Het Gasthuismuseum toont de vroegere functie van het Gasthuis. Hier werden zieken en pelgrims verzorgd door lekenbroeders en –zusters. Het gebouw bevindt zich op de plaats waar Dimpna vermoord zou zijn. Een ander historisch gebouw in deze context is de Sint-Dimpnakerk. In een vroege fase van de gezinsverpleging werden geesteszieken hiernaartoe gebracht en in de ziekenkamer van de kerk ondergebracht. Volgens de legende is Dimpna in deze kerk begraven. In het centrum kunt u een bezoek brengen aan de Sint-Amandskerk, de oudste parochiekerk van de stad.

Gek op Geel

Het Lampenmuseum toont de evolutie van verlichting aan de hand van meer dan duizend toestellen. De volledige geschiedenis van de lamp in al zijn vormen komt hier letterlijk aan het licht. U kunt dit privémuseum bezoeken na afspraak. Het Bakkerijmuseum ligt op een kwartier rijden met uw huurauto van Avis. Hier ziet u allerhande bakvormen en werktuigen, alsook enkele oude karren. Ook dit museum is alleen op afspraak te bezoeken. Kinderen van de lagere school kunnen er bovendien uitgebreid kennismaken met het bakken en zelfs het proces zien van graankorrel tot brood. Het Klokkenmuseum, ten slotte, ligt op enkele kilometers van het stadscentrum en bevat een grote collectie klokken van alle denkbare soorten en vormen, van zakhorloges tot koekoeksklokken. Een laatste belangrijke bezienswaardigheid in de streek is Lourdes Ten Aard. Hier vindt u een grot, aangelegd naar voorbeeld van het Lourdes in Frankrijk.

Het bekendste evenement van de regio is ongetwijfeld haar reggaefestival. Dit tweedaagse muziekevenement, begon in 1978 als een grote reggaefuif en vindt begin augustus plaats op een terrein ten zuidwesten van de stadskern. Met de jaren is dit festival steeds groter en groter geworden. Ook Jamaicaanse film, circus en kunst kregen een plaats op het programma. Tegenwoordig vliegen heel wat grote Jamaicaanse artiesten speciaal hiervoor naar België. Een belevenis in de stad zelf is Geel Zomert! Tijdens de zomervakantie (juli en augustus) treedt elke vrijdag een andere artiest op in de tuin van jeugdcentrum De Bogaard, en dit helemaal gratis. Ook een kerstmarkt mag in deze gezellige stad niet ontbreken. In december kunt u hier tussen wel honderd kraampjes komen zoeken naar leuke kerstcadeautjes.

Enkele attracties buiten de stad zijn het Zilvermeer en Bobbejaanland. Op minder dan 20km ligt het Provinciaal Domein Zilvermeer. Dit recreatiedomein heeft een enorme watersportvijver en biedt amusement en ontspanning voor jong en oud, met een ruim aanbod aan leuke activiteiten. Wandelen, zwemmen, vissen, minigolf en roeien zijn slechts enkele van de vele ontspanningsmogelijkheden. Een laatste grote hit is het pretpark Bobbejaanland, gelegen tussen Herentals en Kasterlee.Adres

Antwerpseweg, 11
2440 Geel

TELEFOON 014 58 56 11

Of contacteer ons via e-mail

Openingsuren

Op afspraak tijdens kantooruren,
weekdagen: 08.30 uur tot 17.00 uur.

Gesloten op weekend- en feestdagen.

Over ons

AVIS KEMPEN is een autoverhuurbedrijf met hoofdkantoor te Geel.